27 de setembre del 2015

LA POLITICA PEL BE DEL POBLE.


 "De que serveix la  victòria sinó és com a esperança de futur" Aquesta frase podria titular l'actualitat política de Potries després de les eleccions de maig. La victòria, pujant a la  majoria absoluta, de la llista de COMPROMÍS i la forta "ofensiva" dels primers mesos no pot ser altra cosa que una gent que mira pel be del seu poble, sense altres ànims u objectius.
En abril passat, abans de la "parada tècnica" d'aquest blog, férem una entrada sobre les candidatures municipals i el "duel" que es presentava entre el PSOE i COMPROMÍS, VANESSA i ASSUMPTA. 
Pel Face, hem informat de resultats, constitució del nou Ajuntament i primeres mesures.

A Potries sembla que ha guanyat un partit nou, de fet és nova gent, nou Alcalde, millor dit, la primera Alcaldessa de la democràcia (Assumpta Domínguez). Però també amb una persona de vàlua i experiència -ja fou Alcalde- Damià Oliver. Ha entrat aire nou i un nou impuls. A les xarxes socials de l'Ajuntament -actualitzades-, al carrer, als plenaris...és nota un altre Ajuntament, més equip de Govern.
A.C. CASA CLARA-AMICS de POTRIES, des de la nit de les eleccions que va felicitar a l'Alcaldessa, creu en eixe sentiment positiu  de la política, "la cosa pública" pel be del poble, de tots i entre tots.

Són moltes les novetats que es produeixen al nou Ajuntament, millor seguir-ho pel Face, el nostre i el de l'Ajuntament. Dedicarem alguna activitat-publicació al recent innagurat Museu de la Cassoleria, la sorpresa dels primers mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada