11 de juny del 2011

JUAN FER MONZO ÉS L'ALCALDE.

Hui dissabte, a migdia, s'ha constituit la Corporació local de Potries, amb els nous regidors electes el passat 22 de maig. Com era d'esperar, el candidat del Bloc-Compromís, que ha estat Alcalde els darrers quatre anys, Juanfer Monzó, ha estat triat de nou com a primera autoritat de Potries. Les tres formacions polítiques han votat als seus candidats, obtenint per tant 4 vots Juanfer, 3 Matilde Garcia del PSOE i 2 Nuria Miñana del PP. (Cal destacar que aquesta regidora ha entrat en l'Ajuntament per renuncia del que fou el cap de llista Cipriano Moratal.)


Aquestes són les regidores i regidors de l'Ajuntament de Potries:


JUAN FERNANDO MONZÓ PEIRÓ (C.M. COMPROMÍS)
ESTELA SANCHIS MONZÓ (C.M. COMPROMÍS)
JUAN GRACIA ESCRIVÁ (C.M. COMPROMÍS)
MARÍA JOSÉ GRAS CAMARENA (C.M. COMPROMÍS)
MATILDE GARCIA MORANT (PSOE)
VANESA MILLET OLASO (PSOE)
ANA MARIA CUPEIRO DÍAZ (PSOE)
NURIA MIÑANA PEIRÓ (PP)(per renúncia)
OSCAR GAMAZO MICÓ (PP)


Davant un saló de plens a tope, Juan Fer Monzó ha derigit unes paraules, destacant aquestos fragments:


"La meua voluntat, i la del grup polític al que represente, és que esta legislatura que hui comencem, siga ben diferent a totes les que fins ara hem tingut a l’Ajuntament de Potries.
Pensem, i pense a nivell particular, que el poble ha parlat ben clar en les passades eleccions, com ho fa sempre. I el poble ens ha marcat el camí a seguir: Potries vol un govern al seu ajuntament en el que no hi haja majories, en el que tots els grups i totes les regidores i els regidors s’impliquen personal i políticament per dur endavant la Casa del Poble. Que totes i tots tinguen una part de responsabilitat en allò que des de hui mateix comencem a treballar.

Passem moments difícils a tot arreu, i és possiblement per això, que el poble vol que totes i tots arrimem el muscle per tirar el carro endavant i que tots demostrem el que estimem els nostre poble."
Així és, i així ho ha comprés molt be el que novament és l'Alcalde d'ací Potries. Molta sort i bona gestió, a tota la corporació i en especial al nostre Alcalde Juanfer Monzó.


(les fotos són agafades de la web de l'Ajuntament, també hem consultat la pàgina del BLOC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada