6 de maig del 2009

POTERIES, AMICS DE POTRIES

"...NO ENS SENTIM FORASTERS"
Des que estic a Gandia, vinc pensant la idea de reunir d'alguna manera gent de Potries, que ara estem fora, però que no ens sentim forasters.
Fa unes poques setmanes vaig fer un esborrany -que t'adjunte- per tal de crear una agrupació de persones escampades per ahí, i aprofitant això tant modern i pràctic d'internet, posar-nos en contacte i fer algo més.
Fes correccions i aportacions, m'agradaria que foreu protagonistes Hi han potriers a Terrassa (Josep R. Gregori), Ximo Company a LLeida, Carolina a Quebec, Raquel a Paris, Pons a València, i jo a Gandia i altres.... Per internet podríem quedar una vegada al mes, a una hora i parlar-nos, tots els potriers del mon. Al blog col.locariem tota mena de coses relacionades amb Potries : història, fotos, entrevistes, sorolls del poble, vídeos, ... M'agradaria fer relacions amb pobles i ciutats on viuen potriers i tenim la mateixa arrel com St.Quintin-la-Poterie, el Potries francés-, etc. En resum, fer un acte més d'estima al meu poble, als meus pares i als meus amics que estan per ahí.
Salutacions
vicent.girones@hotmail.com
_________________________

2 comentaris:

  1. Vicent com estem ,la veritat es que tinc que dir-te que em pareix una idea fantàstica i desitje que puga eixir endavant és una manera de tindre un contacte sempre en el poble encara que eixe contacte , al menys en el meu cas procure que no es perga .
    Supose que com totes les idees hi haura que anar treballantla sobre la marxa , pero pense que la primera pedra esta posada . Pense que el primer que hauria de fer-se es una relació de totes les persones i despres posar-se en contacte amb elles (la gran majoria tindran correu electronic )
    Em ve al cap algunes persones que viuen fora per exemple el meu amic ximo que viu a anglaterrai li enviare la pagina web .
    Ja estem en contacte

    ResponElimina
  2. Molts records a tots els potriers i potrieres que viuen fora.
    Josep R Gregori

    ResponElimina