31 de gener del 2011

ART-TREVIMENT A POTRIES.

Atrevida, la nova aposta de Potries de cara al Porrat de Sant Blai, el Tries- Art, que aquest diumenge fou innagurat i explicat. Les instal.lacions a un carrer principal de Potries i el seu porrat, eixe art contemporani, suposa un trencament respecte a anteriors linies d'exposicions i utilitzacions del carrer. Des dels inicis dels Porrats del Potries democràtic -amb les primeres exposicions a la cambra de la casa Ajuntament (Genovés, Ripollès, etc), no s'havia vist una cosa tan diferent i moderna. Moltes persones , coincidiren en aquesta versió i alguns manifestaren el fet que Tries-Art pot convertir-se -si n'hi ha continuïtat- en un punt d'encontre d'artistes i per tant en un lloc de visita obligada de tots els amants de les noves formes d'art. Així ho va dir Ginestar, professor de Belles Arts, responsable de Reüll , jugant amb el passat famós de la ceràmica a Potries i un futur d'art possiblement també important.
Romaguera, l'artista per excelència de Potries, va arribar a dir a aquest Blog, que amb eixa linia Potries podria ser com un Villafamés.
LLUIS EL SIFONER, PADRÍ.
Acertada i molt l'elecció de Lluis Fornés, el que cantava "Visca Sant Blai de Potries..." Va tornar al poble del porrat de Sant Blai més conegut, gràcies a la seua cançó, també. Tornar, perquè ja va estar cantant ací, l'estiu de l'any '76, al frontó, amb una guitarra i recorda l'aplaudiment quan es va arrancar amb la cançó de Potries. I va sonar la música i lletra del visca Sant Blai de Potries, des dels altaveus de l'Ajuntament, en el moment que la gent hi estaven abaix . Gràcies Lluis per la cançó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada