25 de maig del 2019

DEMÀ, A VOTAR!

 La millor época de Potries, en tota la seua història, és l'actual, la que va desde 1979, la Democràcia, on la gent vota, s'organitza i participa, on el poble ha sabut destacar les seus originals senyes patrimonials, crear i mantenir dotacions...
El passat 13 d'abril, organitzarem (a.c. Casa Clara) un esmorzar tertulia amb Pep Aznar, qui fou el primer Alcalde de la democràcia i durant molts més anys. Coincidia amb el 40 aniverssari i quí anava a pensar que es tornaria a presentar. 

Pep Aznar està en forma i te tot el temps del mon i si ningú vol anar davant. De fet pot aportar una experiència i un temple a la llavor de govern municipal. El PP, fa anys que porta a Oscar Gamazo -de Gandia- com a Alcaldable, i ja sembla normal.
Hi ha un Potries d'abans i d'ara, gent nouvinguda, jovens i majors, la plaça i el Potries nou.  
El nostre poble s'ha convertit als darrers quatre anys en un referent comarcal i més enllà, de l'esforç per tirar endavant, per sobreviure a l'amenaça de la despoblació rural. Les costums, la cultura, son els puntals, encara que tal vegada" l'economia real" deuria ser més present.
Assumpta Dominguez i el seu equip "els 200", com deia una persona al bar, (sembla com els espartacos que n'eren 300) Aquest amic potrier del bar, em deia que Aznar, en el seu temps tenia els 200 i més, Assumpta te totes les de guanyar l'abssoluta, el 7-1-1 i no serà per casualiat sinó per merits, dedicació i passió. I els altres per quasi tot el contrari.

Fem poble, una frase molt utilitzada, totes i tots fem poble a la nostra manera. Fes que passe, ja fa decades que estem fent. El poble que vols i estimes, doncs clar que volem Potries, fins el cementeri i els nostres avanpassats...Slogans de campanya, però una vegada més i des de 1979 podrem votar, triar els nostres regidors i regidores. La campanya ha estat sense soroll ni insults, sembla que el proper mandat serà millor encara. 

Diumenge a votar Potries!
Altres anys hem dedicat més articles a les eleccions. Hui en dia estem massa informats. Diumenge a les 10 ja sabrem els resultats i algún comentari caurà i com no felicitar guanyadora i guanyadors, que serem tots els potriers.

1 comentari: